Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σπάσε τα δεσμά σου!

Ἄν σ ἀρέσει αὐτό που βιώνεις κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει νά πληρώνεις νταβατζῆδες κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει ...

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Ξύλο που θέλεις ρε χοντρέ...Πάντα πίστευα ότι κρινόμαστε από τις πράξεις μας αλλά και από την απραξία μας. Εδώ και δυόμιση χρόνια οι πολιτικές βδέλλες μας ρουφούν το αίμα και έχουν το απύθμενο θράσος να μας το παρουσιάζουν ως…γιατρικό!!! Μένεις άναυδος με την τόση υποκρισία τους σ΄αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζουν στις πλάτες μας. Οι πολυπόθητες εκλογές πλησιάζουν. Τα συγχωροχάρτια τέλειωσαν. Και δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς. Αναφέρομαι στα κομματόσκυλα τους…Εσύ όμως που δεν θεωρείς τον εαυτό σου πρόβατο σε κομματικό μαντρί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδείξεις το αυτονόητο. Ότι δεν βελάζεις, ότι δεν κάνεις ΄΄μπε΄΄ αλλά ΄΄ουστ!!!΄΄. Παρακάτω αναρτώ ένα email μαζί με τις συννημένες φωτογραφίες που έλαβα από κάποιο καλό φίλο μου προς μια ελάχιστη επικύρωση των λεγομένων μου.

Aνέβασε την υπάλληλο του 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες... οι "ηλίθιοι" χρειάζονται γι αυτό 7-8 χρόνια !Ο κ.Βενιζέλος με την παρακάτω απόφαση διορίζει το 2010 ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντίαγια το διορισμό της οποίας πέρσι είχε γίνει ντόρος στο διαδίκτυο:

Προφανώς ευχαριστημένος με την απόδοσή της το 2011 της ανανεώνει την σύμβαση.

Μετά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος γίνεται υπουργός Οικονομικών. Ενθουσιασμένος πια με την υπάλληλο την διορίζει στο νέο υπουργικό του γραφείο τον Ιούλιο με μισθολογικό κλιμάκιο 12.


Τον Σεπτέμβριο είναι η σειρά της κ. Κιούρκα να ενθουσιαστεί καθώς βλέπει να ξαναδιορίζεται (!!!) προκειμένου να ανέβει 4 βαθμίδες στο μισθολογικό κλιμάκιο των δημοσίων υπαλλήλων (!!!)
Έτσι ενώ στον προηγούμενο διορισμό ήταν στο 12o ΜΚ ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες σκαρφαλώνει στο 8ο ΜΚ!!!!

Και βέβαια ο κ. Βενιζέλος ,που έχει υπογράψει τα έγγραφα, θα έχει μια πειστική εξήγηση να μας πει πώς γίνεται όταν για όλους τους άλλους υπάλληλους χρειάζονται οκτώ χρόνια για να αλλάξουν τέσσερα κλιμάκια, για την υπάλληλο του γραφείου του, που είναι απόφοιτη Λυκείου, να χρειάζονται μόλις μερικές μέρες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου