Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σπάσε τα δεσμά σου!

Ἄν σ ἀρέσει αὐτό που βιώνεις κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει νά πληρώνεις νταβατζῆδες κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει ...

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!Μέρα μνήμης και τιμής σήμερα στον Άγνωστο Έλληνα Στρατιώτη. Δάφνες και δόξα σ΄αυτούς που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της Ελευθερίας και της εθνικής αξιοπρέπειας. 25η Μαρτίου σήμερα , μια ημερομηνία σύμβολο για τα ιερά και τα όσια της φυλής μας, μια ημερομηνία απαρχή της αναγέννησης του έθνους μας. Πόσες και πόσες ημερομηνίες, πόσες και πόσες τοποθεσίες δεν υπάρχουν στο χωροχρονικό γίγνεσθαι που στέκουν φάρος τιμής στην μακραίωνη Ελληνική Ιστορία. Αντιθέτως όμως με τον τιμημένο Έλληνα Στρατιώτη ,οι πολιτικοί ταγοί έχουν βουτηγμένα τα προδοτικά τους χέρια στο αίμα των Ελλήνων.
Μόλις προχθές η τουρκική φρεγάτα "Gaziantep" έκοβε βόλτες ανενόχλητη γύρω απ την Κύθνο. Θέλω να ρωτήσω τον Κωστάκη τον Καραμανλή, τον κουμπάρο…Λοιπόν κουμπάρε, πότε θα τους υποδεχτούμε και στο Φάληρο;;; Να έρθει και το άλλο το καλόπαιδο ,ο Γιωργάκης, να ρίξει μια ζεϊμπεκιά;…Ας ρίξουμε μια ματιά στις παραπάνω φωτογραφίες και ας θυμηθούν τα ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ και τα ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΟΣΚΥΛΑ ποιοι είναι οι αρχηγοί τους…Είναι ΑΥΤΟΙ που αποτίνουν ΤΙΜΗ σε κάποιον ηγέτη. Βοηθάω: Ο χώρος είναι μαυσωλείο. Βοηθάω: Ο ηγέτης είναι ΤΟΥΡΚΟΣ . Βοηθάω: Ο ηγέτης είναι ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!!! Είναι αυτός που ξερίζωσε τον ελληνισμό 4.000 χρόνων από τα ιερά χώματα της Ιωνίας. Είναι αυτός που έκαψε, που βίασε , που έκλεψε , που δολοφόνησε οτιδήποτε Ελληνικό. Είναι αυτός που ανάγκασε ξένους ιστορικούς αλλά και πολιτικούς να ανατριχιάσουν με τις θηριωδίες του. Σ ΆΥΤΟΝ αποδίδουν ΤΙΜΗ!!! ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!!! Κάποτε πρέπει να πάψει το παραμύθι δήθεν για τους λαοπλάνους πολιτικούς. Ο κάθε ένας που τους επιδοκιμάζει με την ψήφο του είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!
Και κάτι άλλο ,αν και ετεροχρονισμένο, μην ξεχάσετε εσείς οι μαλάκες πάνω στη Θεσσαλονίκη που ψηφήσατε τον τουρκολάγνο τον Μπουτάρη να τον ξαναψηφίσετε!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου