Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σπάσε τα δεσμά σου!

Ἄν σ ἀρέσει αὐτό που βιώνεις κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει νά πληρώνεις νταβατζῆδες κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει ...

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

5 και σήμερα...



Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία, 5 και σήμερα ! Τα εκβιαστικά διλλήματα και η τρομοκρατία γίνονται σημαία στα πράσινα και μπλε πολιτικά παραμάγαζα.  Από τον κόσμο μια βουβαμάρα περίεργη πριν το μεγάλο μπαμ της νύχτας εκείνης. Η αυτοδυναμία είναι σαφές ότι πάει περίπατο και μοιραία  οι πολιτικές μαριονέτες  βολιδοσκοπούν  στο πολύχρωμο πολιτικό συνονθύλευμα για μια θέση στον ήλιο.  Πολύ προσεκτικά και με μεγάλη αυστηρότητα προσκαλούν τα κομματόσκυλά τους στις περιφραγμένες και προστατευόμενες στάνες τους.  Προεκλογικές ομιλίες τις λένε…Εκεί βεβαίως  δεν τολμούν να θυμίσουν  στα ασυνείδητα πρόβατα που τους χειροκροτούν πως κύλησαν αυτά τα δυόμιση χρόνια…Ξεχνούν εύκολα αλλά υπάρχουν σ ΄αυτό τον τόπο Πολίτες που δεν ξεχνούν και θα τιμωρήσουν.
Μας  είπαν γουρουνάκια της Ευρώπης  και τα πολιτικά μας ανδρείκελα το δέχτηκαν.
Μας  είπαν τεμπέληδες  και τα πολιτικά μας ανδρείκελα το δέχτηκαν.
Μας  είπαν  πειραματόζωα  και τα πολιτικά μας ανδρείκελα το δέχτηκαν.
Μας στέρησαν τους μισθούς μας  και τα πολιτικά μας ανδρείκελα το δέχτηκαν.
Μας  στέρησαν  την αξιοπρέπεια μας  και τα πολιτικά μας ανδρείκελα το δέχτηκαν.
Μας  υποθήκευαν το μέλλον μας  και τα πολιτικά μας ανδρείκελα το δέχτηκαν.
Αύριο  ξημερώνει  πρωτομαγιά. Εργατική πρωτομαγιά. Ας γίνει φάρος στους αγώνες του λαού μας αφού μόνο με την αφύπνιση και την μαζικότητα μπορούμε να ανατρέψουμε το σάπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου