Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σπάσε τα δεσμά σου!

Ἄν σ ἀρέσει αὐτό που βιώνεις κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει νά πληρώνεις νταβατζῆδες κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει ...

Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

Θράσος απύθμενο...

Όπως συνηθίζω τον τελευταίο καιρό έτσι και σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή για να χαλαρώσω λίγο μετά από μια κοπιαστική μέρα. Ειδικά όταν είδα ότι κέρδισα 180 ευρώ στο στοίχημα δεν το πίστευα γιατί είχα συνηθίσει το ''Λυπούμαστε κύριε χάσατε το στοίχημα''.Καλά λέω πάμε και άνοιξα το επόμενο e-mail μου. Ένας φίλος μου έστειλε μία πολύ ενδιαφέρουσα είδηση που την κοινοποιώ αμέσως παρακάτω:
''Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:

Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.''

Κάθε σχόλιο είναι περιττό...Χωμένος ο καθένας μας στον μικρόκοσμο του έχουμε καταντήσει ιδιώτες ( idiots ηλίθιοι δηλαδή )απέχοντας μακράν από τον ενεργό Πολίτη.
Μια από τις χειρότερες απώλειες που μπορεί να υποστεί ένας άνθρωπος είναι ο αυτοσεβασμός. Και αυτό πολύ φοβάμαι ότι το έχουμε απολέσει ως κοινωνία αν κρίνω από τις παθητικές αντιδράσεις μας και από τις λαομαζώξεις κάθε 4 χρόνια στις προεκλογικές συγκεντρώσεις . Όχι τίποτα άλλο άλλο αλλά δεν πρόλαβα να χαρώ για τα 180 και ποιος θεός ξέρει πότε θα ξανακερδίσω!

3 σχόλια:

  1. Μπράβο, συγχαρητήρια για το στοίχημα που κέρδισες. Όσον αφορά στο άρθρο, τα λόγια όντως είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή