Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σπάσε τα δεσμά σου!

Ἄν σ ἀρέσει αὐτό που βιώνεις κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει νά πληρώνεις νταβατζῆδες κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει ...

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Aκραίες λύσεις.


Πειθήνια όργανα των Γερμανών αποδείχτηκαν οι <Έλληνες> δικαστές και η <Ελληνική> δικαιοσύνη. Βρισκόμαστε εδώ και αρκετό καιρό υπό Γερμανική κατοχή και κάθε ψέλλισμα περί εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας από τα σκουλήκια που μας κυβερνούν δεν είναι τίποτα παραπάνω από λάσπη στα μάτια ενός ευνουχισμένου από πολιτική και εθνική συνείδηση λαού.
Αθώος λοιπόν κρίθηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο εκδότης του γερμανικού περιοδικού Focus από την κατηγορία της προσβολής συμβόλου κράτους που αφορούσε το γνωστό εξώφυλλο του περιοδικού το Φεβρουάριο του 2010 με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία.
Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα σε βάρος του εκδότη, καθώς το ύφασμα με το οποίο ήταν τυλιγμένη η Αφροδίτη της Μήλου, δεν ήταν η ελληνική σημαία.
Νωρίτερα το δικαστήριο κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε αποδοθεί σε πέντε δημοσιογράφους του περιοδικού κρίνοντας ότι το αδίκημα δεν υφίσταται, καθώς τα επίμαχα κείμενα αναφέρονταν σε πράξεις Ελλήνων πολιτικών και δεν είχαν πρόθεση να θίξουν τον ελληνικό λαό.
Επίσης, οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι έχει εξαλειφθεί το αξιόποινο για το αδίκημα της εξύβρισης που επίσης βάραινε τους δημοσιογράφους, καθώς με το νέο νόμο η εξύβριση έγινε πταίσμα και παραγράφεται υφ' όρων.
Με την έναρξη της διαδικασίας το δικαστήριο απέβαλε την πολιτική αγωγή (δικηγόροι και πολίτες) κρίνοντας ότι δεν υφίσταται άμεσο έννομο συμφέρον τους και ζημιά των μηνυτών.
"Μετά από δυο χρόνια διαδικασίας, ενώ το δικαστήριο είχε δεχτεί όλους τους ισχυρισμούς της πολιτικής αγωγής, σήμερα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι, δέχτηκε τις ενστάσεις των Γερμανών ότι δεν υπάρχει συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και προσβολή του εθνικού συμβόλου και τους αθώωσε. Δεν ξέρουμε τι άλλαξε και παραδέχτηκε η ελληνική δικαιοσύνη με αυτή την απόφαση, ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες, διεφθαρμένοι και δεν πληρώνουν φόρους. Η απόφαση αυτή είναι κατακριτέα", δήλωσε ο δικηγόρος Θεόδωρος Φραγκάκης, ένας εκ των μηνυτών…
Αν υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας που πιστεύει ότι δεν μας έχουν καταντήσει Γερμανικό προτεκτοράτο ή μαλάκας είναι η΄ …ΜΑΛΑΚΑΣ! Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι οι κάλπες θα επιφυλάξουν πολλές εκπλήξεις…Γιατί οι ακραίες καταστάσεις επιβάλουν ακραίες λύσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου