Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σπάσε τα δεσμά σου!

Ἄν σ ἀρέσει αὐτό που βιώνεις κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει νά πληρώνεις νταβατζῆδες κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει ...

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

ΑΡΝΙΕΜΑΙ!


Πέρασε και το Πάσχα, πάει και το κακόμοιρο το αρνάκι τσάμπα και…φρικασέ! Γιατί εγώ ο Έλλην  πρέπει να τιμώ μια εβραϊκή παράδοση σφάζοντας κάθε χρόνο  τα άτυχα αρνάκια τιμώντας  έτσι το πέρασμα των εβραίων από την δουλεία των Αιγυπτίων στη γη της Χαναάν δεν μπόρεσα ποτέ  να καταλάβω…Πάει  λοιπόν , πέρασε κι αυτή η θυσία και έρχεται η επόμενη( ; )…Οι πολυπόθητες εκλογές είναι προ των πυλών και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισαν οι προδότες να δώσουν φωνή στο λαό. Τώρα το παιχνίδι είναι στα χέρια μας. Θύματα χωρίς αιτία τόσο καιρό, ήρθε η ώρα  να γίνουμε θύτες και τιμωροί των βιαστών μας.
ΑΡΝΙΕΜΑΙ!
Αυτή η λέξη ας είναι καρφωμένη στο μυαλό μας την ώρα της κάλπης. ΑΡΝΙΕΜΑΙ να συνένεσω στο ξεπούλημα της πατρίδας μου. ΑΡΝΙΕΜΑΙ να γίνω συνένοχος στους σοβαρούς τραυματισμούς από τους κωλόμπατσους. ΑΡΝΙΕΜΑΙ να συνυπογράψω το υποθηκευμένο μέλλον των παιδιών μας. ΑΡΝΙΕΜΑΙ την αδικαιολόγητη οικονομική αφαίμαξη. ΑΡΝΙΕΜΑΙ τον Γερμαναρά  επιθεωρητή. ΑΡΝΙΕΜΑΙ  την Πακιστανοποίηση της πόλης μου.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα της πολιτικής επιλογής. Το κακό είναι αυτοί που βελάζουν να μην συμπαρασύρουν στη θυσία  τους ΠΟΛΙΤΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου